torsdag, juni 25, 2020

Dagbok 2020: 25.juni


Klokka er no 19.30, temperaturen ute er + 24 grader, høgste temperatur eg har lese av i dag var +26 grader, trur eg, så i dag har det vore behageleg varmt.
Eg dreiv med litt rydding og anna innearbeid før eg gjekk ut i hagen. Vi hadde fått varsel om at vatnet skulle vere avstengt frå 9-15, men her hadde vi vatn heile tida, berre med begrensa trykk. Derfor kunne eg vatne plantane mine i dag også. Det er ganske mykje arbeid når eg må bruke vatnekanne. Elles så har eg luka ugras, klipt kantar etc. Det er alltid nok å gjere i hagen, og no har vi hatt vêr som det går an å vere ute i.
Ca kl.18 la eg meg ut på altanen og las ferdig boka mi før det vart tid for Nyheiter.
Margrete, Rasmus og Wenche +dei fem gutane er no innstallert i rorbu i Solund, og har det fint ser det ut til. Her er det meldt regn på søndag så det gjeld å bruke finevêret mens vi har det. Vi har hatt ein nydeleg juni -månad. Eg takkar for kvar dag sola skin - og dei andre dagane også. I dag tenkte eg på at no har vi hatt slik sommar som vi hadde i gamle dagar-då vi var barn. For då skein sola heile sommaren - eller gjorde ho ikkje det? I morgon er det fredag igjen-tida går fortare enn eg likar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...