søndag, mai 17, 2020

Dagbok 2020: 17.mai





Klokka er no 17.40, temperaturen er + 9 grader og sola er så vidt igjennom akkurat no. Det ser ut til at det går rette vegen med vêret.
i dag sov eg heilt til klokka 9 og låg attpå til 9.30. Eg trur at eg var den siste i nabolaget som fekk opp flagget i dag.
For mange har vel denne 17.maien vore veldig spesiell, men eg er ikkje vandt til å feire så voldsomt, så for meg er det heilt greitt å sitte heime åleine og strikke framfor TV-en. Der har no vore program i heile dag. Eg hadde ikkje sett på klokka, men trudde det nærma seg middagstid (kl.15.00)- men då var klokka 17. No har eg ete, og viss eg får ånden over meg blir det ein liten mosjonsrunde i dag også.
Eg har no sjekka FB og sett kva som går føre seg rundt på bygdene. Eg trur denne 17.maien blir meir minneverdig enn dei fleste andre. Og så blir det no spennande når Erna skal konkurrere med heile Norge i "Alle mot en".
Einar hadde ærend til Ørsta i morgon, og då ville han komme oppom. Eg inviterte på middag. Kanskje Audun også blir med, og då får eg to gjestar. Det er ikkje meg i mot. Viss no vêret blir slik som det skal vere denne årstida får eg mykje å gjere. Til vanleg plar vi klippe plenen to gonger før 17.mai, i år var halve plenarealet klipt ein gong - og det var ikkje på grunn av manglande gras.
No kjem eg meg inn på både FB og blogg ved eiga hjelp, sjølv om det er litt kronglete.
Håper alle har hatt ein bra dag-eg har det bra, eg har berre ete litt (?) for mykje kake. Det var restar frå i går.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...