lørdag, april 11, 2020

Dagbok 2020: 11.april

Klokka er no 17.40, temperaturen ute er + 8 grader og det regnar. Det var finare først på dagen, men ikkje sol. No har eg vore i karantene i fire veker, og det har gått bra så langt, men no vart det for mange helgedagar , så det vart litt kjedelig. Hadde eg fått jobba i hagen hadde det vore noko anna. No føler eg meg skikkelig lat og giddalaus. I dag sat eg framfor datamaskina lenge, blant anna jobba eg med spanskleksa, og så snakka eg i telefonen med eit par stk. Det vart ein tur på Fonnvernet før eg laga middag. I dag vart det karbonader frå Gilde med wok-grønsaker til. Eg har rikeleg mat i frysaren, så eg klarer meg lenge. 
I dag hadde eg så smått tenkt meg på butikk, men slo det frå meg då Solveig nemnde at det sikkert var mykje folk i dag. Janne ville handle til meg, men eg vil heller gnage på det eg har, slik at lageret mitt minkar litt. Eg tek heller ein tur etter helga og kjøper kunstgjødsel etc. Det må no snart bli råd å vere ute.
Etter at eg hadde ete middag la eg meg på senga og las i boka til Michelle Obama. Det var noko eg måtte lese om att i dag også. No skal eg ha meg ein kaffikopp, men TV-en set eg ikkje på før kl.19.00. Det blir nok TV denne tida. Men når påska er over skal eg ut i hagen same kva vêr som kjem. Eg skal mellom anna sette poteter-det er så morsomt å ta dei opp om hausten. 
Lars Saabye Christensen har skrive eit dikt om Coronaen, det ligg på FB. Det var så fint.
Eg fekk nettopp telefon frå ein fiskar i Ålesund som ville selje meg fisk, kveiteskiver m.a. Eg sa som sant var at eg nettopp hadde kjøpt 7 kilo fisk på Vartdal og at eg var åleine, så det var nok til meg.
Då vil eg ønske alle ei fortsatt god påske. Eg har det fint i stova med påskepynt og mykje blomster.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...