onsdag, januar 22, 2020

Dagbok 2020: 22.januar

Kjend utsikt. Ikkje så klar luft i dag.

Vallabøen

Her skal raset legge seg når/viss det kjem

Dette er "Lynvegen" , men vi ser berre halve lengda.


Klokka er no 16.05, temperaturen er berre 1,5grader C, og veret er fint å lyst i dag. Det skal visst vere ein overgang. Hadde eg vore heime i dag så hadde eg sikkert sett sola i stova.
Men i dag var det Spansk-dag, så vel halv 11 for eg heimanfrå. Det var kjekt på kurset, det er det alltid. 
Marit og eg hadde ein avtale om å møtast på strikkebutikken etter kurset for vi hadde begge ærend dit. Avtalen var at eg skulle køyre bort og parkere i enden på Gågata.(Det er lov) Men der var det fullt , så eg måtte køyre rundt litt for å finne ein stad å parkere, nær nok. Eg parkerte i nedste gata og gjekk gjennom ein hage opp til neste gate. I hagen var det gras og graset var vått og graset var glatt. Og plutseleg tryna eg. Det skjedde ikkje noko verre enn at brillene var halvt av, men eg var fort på beina.Eg henta Marit og kjøpte litt garn, og så for vi og handla på Spar. Marit er så flink å følgje med på "tilboda" så i dag kjøpte vi indrefilet til 10 kr. - ferdig krydra.
Då vi kom heim låg passet mitt i postkassa. Sidan eg likevel var på farten tok eg enda ein tur til Vik. Då var eg innom banken så dei fekk tatt kopi av passet, og så var eg på apoteket og kjøpte nokre tablettar som eg var lens for. 
Då eg kom heim andre gongen hadde eg ikkje lyst å gå inn, så då tok eg ein tur på "Vernet"-og sjølvsagt måtte eg ta bilde i dag også. Elles har eg døypt om Turvegen til "Lynvegen", den er dobbelt så lang som det bildet viser, så kan dokke berre prøve å tenke dokker inn i staden min då eg kappsprang med lynet,-og tapte. Eg er litt snurt for at ingen i Trovågfamilien har vore på Vernet enno.
No har eg ete meg eit bra  måltid, og så skal eg sløve litt i godstolen. Sist natt vart eg grisebanka av opp til fleire vaksne mannfolk-ikkje rart eg hadde vondt i armane då eg vakna.Men eg kom fort til hektene igjen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...