torsdag, januar 16, 2020

Dagbok 2020: 16.januar

Klokka er 17.15 og temperaturen er + 6 grader C. Det har regna ganske kraftig  i dag også, men i morgon skal det visst bli betre.
Marit og eg skulle køyre nedover kl.13.15, så føremiddagen vart ikkje så lang. Eg las ut boka mi, og etter det ville eg øve litt på spansk-leksa . Eg skulle lage ei gloseliste på Word, men Word ville ikkje. Eg måtte installere programmet på nytt og det gjekk bra. Så skulle eg hente fram ei tom side, slik eg har gjort tusen gonger før, men det gjekk ikkje. Likevel laga eg ei fin liste med alle nye gloser. Så skulle eg printe den ut, men det gjekk ikkje. Eg bala ei god stund med det, utan å få det til, og no er rådyra gode endå ein gong. Eg øvde no litt på leksa uansett, og føremiddagen gjekk med, eg dusja og bytte om til treningsklede før vi for.
Det vart til at eg trena i dag også, men vi handla ikkje i dag heller, det skal vi gjere i morgon når vi skal på lensmannskontoret. Eg kvir meg litt for det -til å ta bilde. For no har eg sjekka passa frå 1990-åra og funne ut at eg ikkje var så verst å sjå til - då. No kjem eg til å sjå skilnaden svart på kvitt-kanskje ikkje så rart etter 20-30 år?
Det var som vanleg kjekt på treninga, vi møter dei samme på tysdag og torsdag. Eg pratar alltid med ei som eg har kjent i mange år. Eg hadde dottera hennar som elev, og Rasmus var ein del i lag med sonen hennar. Han er no sterkt hjelpetrengande, men bur heime med mora.
Då eg kom heim i dag hadde eg tenkt å lage middag. Eg hadde ei halv ,lita rabbe i kjøleskapet og den hadde eg lyst på. Eg skar den opp og kokte den i lag med nokre små mandelpoteter, det var ei slags stappe og med Gildes kjøttpølse vart det skikkeleg middag. Etter middagen sette eg meg i godstolen med TV på, då fekk eg meg ein liten middagsblund, og det gjorde godt.
Eg har ein liten klesvask på gang, så den må eg ta hand om, elles har eg ikkje tenkt å gjere så mykje meir. Men eg får ta igjen den spansken og heller skrive med hand.
Eg har elles ein del skrivearbeid for Pensjonistlaget fram for årsmøtet, så eg må prøve å få i orden maskina.
I kveld klokka 22 får eg Møre-Nytt innpå data, og då hentar eg ut sudokuen, og prøver å løyse den før eg skal legge meg. Fredags-sudokuen er mykje vanskelegare enn den som kjem tysdag, men eg har greidd alle så langt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...