fredag, desember 06, 2019

Dagbok 2019: 6.desember



Klokka er no ca. 18.30. Temperaturen har falle ned til 1,5 grader C, eg synest ikkje det er så populært, det kunne ha halde seg på + 6 eller meir. Eg greier nesten ikkje å venje meg til at det blir så tidleg mørkt heller, skulle ikkje tru at eg hadde levd i nesten 80 år og at det har vore slik alltid.
I dag tidleg sov eg lenge, men det fortente eg. Eg hadde ikkje så store planar for dagen, men eg skulle i alle fall vaske eit par golv - og det gjorde eg. Så fann eg ut at dei nye gardinene på stova ikkje hang så fint som dei skulle. Eg tenkte meg om eit par gonger før eg tok dei ned og hengde dei opp på nytt.
Eg følte meg litt ufin på håret og i kleda, så eg gjekk i dusjen og vaska håret mitt og fekk på meg nokre reine klede. 
Hadde tenkt at eg kanskje skulle fare på butikken, men så leid det litt for langt på dag til særleg mykje shopping. Dessutan er det ikkje så kjekt å fare å drive åleine nede i Vik. Eg har såpass mykje mat i hus at eg overlever til i morgon, så får eg sjå kva eg finn på då.
Eg sette meg i godstolen med pledd etc. og sovna litt i dag også. Det er bra å vere utkvild til ein lang TV-kveld.
Eg begynte på fredags-sudokuen i går kveld, men har ikkje løyst den enno, og trur ikkje eg kjem i mål med den heller. Var nesten i mål i går kveld, då eg oppdaga ein feil...….
Det skjer ikkje så veldig mykje når eg går her åleine og surrar, og det kan vere like bra. Men eg kan no ønske alle ei god helg i alle fall.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...