onsdag, desember 18, 2019

Dagbok 2019: 18.desember


Klokka er no 17.40, temperaturen er knappe to plussgrader, men det har vore opplett i dag. Såg eit glimt av sola på fjelltoppane på føremiddagen. I dag var avtalen at eg skulle køyre Marit til frisør klokka 11. Før vi for fekk eg blant anna tid til å vaske håret.
Eg køyrde så langt som det er lov innover i gågata for å sette av Marit-etterpå køyrde eg enda litt lenger for å sleppe å snu. Parkerte på parkeringsplassen ned mot sjøen og gjekk opp att i banken, der eg leverte skriftleg datoen for passutskriving på lensmannskontoret. Så gjekk eg ned på ALTI -tidlegare Amfi, tok ein runde, men kjøpte ingen ting. For å nytte tida til noko fornuftig gjekk eg ein tur i Hamneparken, dvs. området mellom ALTI og småbåthamna. Trur eg har gått der berre ein gong før. Det var blankis nesten heile vegen, men der var sanda. Då eg kom så langt at eg skulle gå bortover mot ALTI var det så lite sand at eg tok ikkje sjansen, men snudde og gjekk same vegen tilbake. Eg gjekk tilbake til parkeringsplassen, henta bilen og køyrde opp til Svendsen-garden. Der ser eg Marit på fortauet på andre sida av gata, der ho står og fiklar med mobilen for å ringe til meg. Så eg kom akkurat i grevens tid. 
Vi handla ein god del på Spar begge to, men då eg skulle krysse av på hugselista mi som var heime, vart det ikkje så mange kryss til tross for at eg hadde handla 3 store plastposar fulle.
Eg hadde fått ein lys ide om å skrive og sende eit julekort. Marit hadde frimerke som eg fekk kjøpe med henne, og så køyrde eg ned på ASKO og posta det.
Rasmus har sendt pakke til meg, men eg fekk ikkje henteseddel i dag.
Derimot fekk eg brev frå Helfo om at eg no har frikort også på lege og medisin, fysioterapeut fekk eg førre veka. Så no har eg gratis både lege og terapeut resten av året. Eg hadde forresten betalt inn litt for mykje som eg no fekk tilbakebetalt-det dekka så å seie den famøse drosjeturen.
Etter at eg var ferdig med pliktene mine, tok eg meg litt mat, fyrte i omnen og sette meg og døsa i godstolen.  Og når eg set meg i ro kjem armane på at dei må halde meg vaken, så vidt det er.
PS: Bilda er tatt med Doro-telefonen, så dei er ikkje av så god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2021: 23.juni

Klokka er 15.05, temperaturen ute er + 17 grader, men eg synest det er litt kaldt. Det er litt tidleg å skrive blogg, men eg hadde pause no...