onsdag, november 27, 2019

Dagbok 2029: 27.november

Klokka er no 20.26, temperaturen ute er 0 grader C og det er mykje is på vegane og elles. Dei er sparsomme med strøinga, det er greitt å køyre, men meir utfordrande å gå.
I dag har det vore ein sånn rotete dag som det blir kvar gong vi har pensjonistmøte. Eg var heime til klokka var nærmare halv 12, på den tida fekk eg m.a. dusja og vaska håret i tillegg til andre morgonsysler. Eg føler veldig "ovenpå" igjen no sidan eg har sove godt to netter på rad i tillegg til at eg sovna i stolen fleire gonger i går. Så no trur eg søvnbehovet er dekka for denne gongen.
Eg køyrde ned til kulturhuset og hjelpte til litt, men det meste var gjort før eg kom. Den gjengen som styrer med maten er veldig flinke og pålitelege. Eli og Terje kom også innom, Eli med to krykker, men ho kjem seg fort til no, trur eg.
Då eg kom heim att var eg mellom anna inn på datamaskina. Då ringde telefonen-ukjent nummer. Eg plar ikkje ta slike telefonar men eg såg at nummeret var norsk, så eg tok sjansen. Det var ei dame som kunne fortelle meg at eg hadde vore med i ein konkurranse på Facebook, og no hadde eg nesten vunne for 5000 kr i daglegvarer. Etter kvart så kom ho inn på både kos tilskudd og smertelindrande kremar, og ho ville sende meg både det eine og det andre til halv pris første månaden. Eg er ikkje heilt dum, men eg gjekk med på det for å bli fri henne, for ho taut i eitt og så brukte ho eit kjent trix, sa namnet mitt minst to gonger i same setninga. No kan eg vente meg ein pakke neste veke. Gjett kven som skal vere snar å avbestille?
Eg syntest eg var flink då eg for eit par dagar sidan bestilte meg gardiner på nettet og betalte med kort. I dag fekk eg melding på mobilen at pakken var komen til BUNNPRIS. Og no veit eg korleis ein hentar pakkar der-for det har eg gjort før. Som Margrete seier: Det er farleg enkelt å handle på nett.
Eg sat på med Janne nedover til møtet som tok til kl.16. Marit var sjølvsagt med, og Mari Ella, som skulle spele på konserten til Kulturskulen.
Møtet vart kjekt og koseleg om vi ikkje var så mange, men det skal eg skrive om i morgon.
Konserten var ikkje ferdig  ein time seinare, då var Mari Ella ferdig og Even skulle heim, eg fekk sitte på med han. Janne, Marit og Mari Ella skulle komme etterpå. 
Verken Marit eller eg køyrer i mørket-enno. Eg har tenkt å lære meg til det litt etter litt. Kanskje. I morgon blir det tur til Vik for å hente pakken min, og så spørs det om armane mine vil vere med på å henge opp 6 gardiner.
Ei lita Lollo-historie: Då Even og eg kom heim, brydde ho seg ikkje om Even ,men gjekk med meg ned på trappa, ho mjaua og stauk seg oppettter døra, men ville ikkje inn. Ho pratar med meg, slik ho gjer med Marit. Ho trudde sikkert at Marit var inne hos meg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...