lørdag, november 30, 2019

Dagbok 2019: 30.november







Klokka er 9.15, temperaturen ute er 0 grader og vi har fått mykje snø i dag også. Eg har ikkje vore ute og moka, men det er meldt mildvêr på sikt så eg stoler på det. I dag hadde eg tenkt å få gjort 1000 ting, men eg ratt berre eit par av dei. 
Eg stod ikkje tidleg , og så snart eg var ferdig med frokosten begynte eg å styre med dei nye gardinene. Dei var ein god del for lange, men eg tenkte eg kunne brette dei øvst oppe før eg sette klypene på. Det gjorde eg, men det vart ikkje fint. Så stod eg overfor eit viktig val. Skulle eg ta dei ned og legge opp ein fald nede. Ja, det skulle eg. Ned att med dei to som hadde kome opp, og så vart det litt prøving og feiling før eg visste kva eg skulle gjere. Eg bretta ein kant oppe, og laga ein brett nede som eg sydde som ein fald. Eg klipte ikkje av noko. Så var det å ty falden nede med hand. Det tok si tid. Klokka var nesten 18 før eg var ferdig. men då hadde eg hatt ein lite middagspause innimellom. Margrete ringde då eg sat med siste gardina. Ho var i Ørsta og skulle på Kaihuset der Erlend skulle spele i kveld. Det er noko som heiter "The Battle of the band"- ein gong før vann Erlend og Maigrene. 
Eg hadde tenkt at no når det vart så mykje kvitt si stova måtte eg ha noko raudt t.d. blomster. Margrete hadde visst lese tankane mine for ho kom med to raude julestjerner. Eg skulle eigentleg ta fram advents- og julepynten i dag, men så langt kom eg ikkje.
Eg hadde også tenkt meg ein tur nedover for å handle, men ombestemte meg då eg såg all snøen. No skal eg for det meste slappe av resten av kvelden og sjå TV. I dag har eg i alle fall gjort LITT. Eg synest det var ei gammaldags bestemorstove med dei kvite gardinene.

1 kommentar:

arieldog sa...

Det vart veldig fint!

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...