søndag, november 24, 2019

Dagbok 2019: 24.november

Klokka er no 17.35, temperaturen ute er+ 3 grader C, det er overskya, men opplett. Vi har hatt eit relativt stabilt vêr lenge no, og det er no greitt nok så lenge det ikkje blir kaldare. Og så lenge vi ikkje får snø.
I dag har eg gått her og surra åleine, men det er ikkje meg imot; eg sov godt sist natt men då eg hadde ete middag måtte eg sove meir.
På føremiddagen sat eg ei stund og høyrde radio og strikka.
Brått fekk eg ideen om å ta fram kjøleskapet og vaske bakom og under etc. Sist kjøleskapet var framme greidde eg det heilt åleine, så det skulle gå bra no også. Eg gjorde som sist, tok ut skuffene i frysedelen og elles det som var oppe i kjøleskapet. Så fann eg eit underlag ute i garasjen som eg fekk lirka skapet oppå - og så var det berre å skubbe. Det gjekk heilt fint, uten skrammer i golvet  eller andre ulykker. Armane mine likte det ikkje så godt, men no er det gjort -til jul. Frysedelen avisa eg før i veka og no fekk eg vaska og rydda resten.
Eg hadde ein rest av resten av middagen i går, det åt eg i dag. Då blei eg så trøtt at eg måtte legge meg i godstolen og sjå TV. Det er den beste sovemedisin.
Dagen går fort om eg er her åleine og ikkje gjer så mykje.
Fekk ein liten jobb frå pensjonistlaget, eg skulle printe ut ein kviss til møtet på onsdag. Det var fort gjort.
I dag fyller Erlend 16 år, akkurat ein månad før julaftan. Sidan begge bestefedrene hans også hadde fødselsdag i november, var det nokre år vi slo saman og hadde feiring av alle tre. No blir det ikkje så store "feiringar" sidan det berre er Erlend og Amanda som er heime. Men vi får no ha eit "treff" i jula.
Eg reknar med at alle kjem hit 2.juledag-det er ein tradisjon.
Amanda og Erlend tidlegare i haust, dei er her på besøk av og til i lag med Margrete.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...