lørdag, november 23, 2019

Dagbok 2019: 23.november

Klokka er 19.10, temperaturen så vidt over 0 grader, men opplett.
Dette vart ein litt underleg dag. Meininga var at eg skulle fare til Eid i lag med Solveig og Øystein. Eg har alltid litt vanskeleg for å få sove når eg "skal noko" og i natt vart eg liggande heilt lys vaken heilt til eg stod opp klokka 7 og sende melding til Solveig og Bodil om at eg ikkje blei med til Eid. Så gjekk eg og la meg og sov til klokka var nesten 11. Får eg tre timar søvn er eg heilt i toppform. Men sjølv om det stod laurdag på kalenderen var det sundag i hovudet mitt, så eg har berre gått og virra i heile dag. Ein del TV og data har det blitt. Til middag fann eg ein rest i frysaren som eg åt. Eg ville ikkje ut og gå i dag, for det var glatt på fonnvernet i går. Det er best å passe seg.
Solveig og Øystein kom innom på heimvegen så eg fekk høyre korleis dei hadde hatt det på Eid. Denne veka har det vore litt tamt program, men det får eg ta att neste veke. Då skal vi ha julemøte i pensjonistlaget.
No blir det snart å sette seg framfor TV-en, eg ser fram til Linda Eides språksjov, det er eitt av favorittprogramma mine. Eg held meg stort sett til NRK 1.
I morgon er det fødselsdagen til Erlend og ein månad til jul. Skulle ha skrive det i går, men eg håper alle får/har ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...