torsdag, november 21, 2019

Dagbok 2019: 21.november

Klokka er no 15.50, temperaturen er + 2 grader C. Det har vore fint vêr i dag også og eg hadde den gleda å ha sola inn i stova ein halvtimes tid frå kl.10.30. det var i fjor på denne tid at dei leita som mest etter Maya -dei har enno ikkje funne henne , men no skal dei leite i eit nytt område, der det blant anna har vore ein ramn som folk har lagt merke til. Eg las det på nettet på Møre-Nytt.
I dag kan eg overraske med at eg har fått unna ein del arbeid og plikter. Eg tenkte eg måtte få vaska soverommet mens det var opplett, for der eir eit stort golvteppe som eg ikkje kan ha ut i regnet. Bytta på senga og lufta dyna i samme slengen. Sidan eg hadde tatt fram vaskeremediane og alt var i siget tok eg bad og kjøkken med det samme. Så er det gjort til helga.
Eg har gått og psyka meg opp til å køyre på glatta og i dag fekk eg overbevist meg sjølv. Eg sa som så: Du kan prøve bremsene i Starevegen og viss dei verkar der er resten ok. Eg køyrde rett ned på bensinstasjonen og fylte opp tanken. Fekk nedpå 17 liter i dag, så mykje har eg aldri kjøpt før.
Så var eg ned på ALTI, på apoteket og kjøpte reseptbelagt medisin til meg sjølv. Mat handla eg på Spar, det var over ei veke sidan eg hadde handla, så det vart ganske mykje. hamstrar litt. Mellom anna kjøpte eg ei stor rund julekake (julebrød) som eg tok ein god porsjon av då eg kom heim ca. 15.30-eg hadde ikkje ete sidan frokost, så det smakte godt.
Eg har ingen planar for morgondagen, men laurdag skal Solveig, Øystein og eg til Eid. Vi skal på Sagastad og på Hildegard til Bodil og Svein. Det er ei stund sidan sist eg var der-men eg har no møtt dei her. Eg skulle absolutt ha stelt håret mitt, men eg ville vente til nærmare jul. No angrar eg på det, for det er for seint å bestille no.

Dette bildet tok eg frå altanen rett før eg sette meg til datamaskina, det har mørkna mykje på denne stunda.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...