onsdag, november 20, 2019

Dagbok 2019: 20.november

Klokka er 17.15, og det er mørkt ute. Temperaturen er minus 4 grader C. Det har vore fint vêr og sol i dag, hadde sola inne i stova mellom kl. 10-11, men så var det slutt. Eg såg at det var sol på Fonnvernet men i dag var eg ikkje budd på å gå tur.
På treninga i går var det mykje armtrening, men det resultatet at eg var heilt gåen i armane då eg stod opp i dag, det var så vidt eg kom meg opp og ut av senga. Men etter at eg var komen i siget, vart armane ganske så bra. Eg hadde bore støvsugaren inn på stova i går kveld, så det var berre å sette i gang. Etterpå shina eg kjøkkenet. Frysedelen på kjøkkenkjøleskapet av -isa eg i går kveld. 
Så måtte eg sage litt opptenningsved og fyre i omnen.
Eg hadde tenkt å fare nedover og handle i dag, men gata var isa og glatt, så eg utsette det til i morgon. Men i tilfelle eg skulle kome på andre tankar tok eg og vaska håret-det såg ikkje ut.
Så tenkte eg at eg kunne vaske klede sidan eg vart heime, så no er eg komen til vask nummer to.
Då var det blitt tid til middag og eg varma opp resten av suppa frå i går. Eg blei veldig mett og sette meg inn til TV-en og såg eit program, men så sovna eg tvert.
Det blir vel ikkje gjort meir i dag, men eg må no passe på vaskemaskina og trommelen, så litt arbeid er det med klesvasken uansett.
Eg strikka litt i går, og det blir vel til at eg strikkar litt i dag også, kan ikkje sitte med hendene i fanget heller. Dagane er korte denne tida, og sidan det vart så kaldt i november i år, får eg ikkje gjort noko ute.
Marit er litt betre no og trur at ho skal komme seg på butikk og på trening i morgon. Om eg ikkje kjem meg på butikk gjer det ikkje noko for eg har så eg klarer meg - både av mat og drikke. Men det er faktisk ei veke sidan eg har vore på butikk. Eg er litt pysete med heilårsdekka, hadde eg hatt pigg hadde eg vore modigare. Det er sjølvsagt berre tull. Det er visst mange bilar som har køyrt ut for vegen, men ingen alvorlege ulykker.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...