tirsdag, november 19, 2019

Dagbok 2019: 19.november

Klokka er no 16.20, temperaturen er + 1 grad C. Eg trudde det skulle bli mildare etter kvart i dag, men det vart tvert imot litt kaldare, det var neste sol ei lita stund, så no frys det vel på igjen.
I dag tidleg var eg i tvil om kva eg skulle gjere, ta bilen på trening eller gå. Eg gjekk inn Starevegen og såg nedover og fann ut at det var tryggast å gå. Det var rett nok sanda, men dei hadde ikkje akkurat sløst med sanden. Marit var sjuk i dag så ho skulle ikkje på trening. Eg gjekk ned, trena i vel ein time, og gjekk opp att. Så eg fekk bra mosjon. Eg kveikte i omnen og litt seinare laga eg tomatsuppe som eg åt.( Det vart nok til i morgon også.) Då vart eg så trøtt at eg måtte ta pause i godstolen og sjå TV-opptak som eg hadde liggande.
No er eg på beina att og må til å fungere. Det spørs om eg må minne leigebuarane på bosset, dei har ikkje vore å sjå i heile dag, så det kan hende dei er sjuke, dei også. Men eg forstod det i går at dei hadde meir boss dei ville bli kvitt.
Elles så skal eg stryke litt, og så er det den evige oppryddinga; ja, det er berre eg sjølv som rotar, men eg er nokså flink til det.
Eg hadde tenkt å handle i dag, men det vart ikkje sidan eg ikkje tok bilen.
Solveig ringde i går kveld og sa at ho og Øystein skulle til Eid på laurdag, Øystein ville sjå Sagastad, og så kunne eg få vere med, og det ville eg. Eg har ein plan om at vi kan gå på kinarestaurant der borte. Margrete skryter av den, men eg veit ikkje kvar den er. Ho er ofte på Eid, det er ikkje eg.
Eg skulle absolutt vore til frisør, men trur ikkje det blir før etter julemøtet i pensjonistlaget som er onsdag i neste veke.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...