mandag, oktober 07, 2019

Dagbok 2019: 7.oktober.




 Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+  grader. Frå morgonen av var vêret like fint som før, men midt på dagen slokna sola, og då var det ikkje så strålande lenger.
Eg er alltid misnøgd med meg sjølv når eg ikkje får gjort noko, eg har mykje som skulle ha vore gjort, men det er no ikkje alt som hastar.
Siste par dagane har eg vore så positiv fordi armane mine har blitt så mykje betre. Kva som gjer det veit eg ikkje, men eg har tatt det mykje med ro og ikkje brukt dei for mykje, og så har eg vore lydig mot fysioterapeuten og drege i snorene mine. MYKJE. Mange gonger for dag set eg på musikk og mosjonerer armane eit par plater. Det går i Queen. Ein annan ting er at eg no kan ta dei betennelsehemmande tablettane eg har, no når eg er ferdig med penicillinkuren. I dag fekk eg i alle fall støvsuga alle teppegolva og stort meir har eg ikkje gjort. Eg har sjølvsagt jobba litt med spansken, det gjer eg kvar dag.
Eg sov godt sist natt, likevel heldt eg på å sovne mens eg sat og åt, eg trur det var fordi lyset gjekk av ute. Men så fann eg ein god grunn for å høyre lydbok på mobilen min, der eg no har Storytel. Etter kvart vart eg så frostig at eg måtte ut og finne meg litt ved. Eg prøvde å sage, men fann ut at det var ikkje så lurt. Det har altså vore ein sløv dag her, men i morgon blir det andre bollar, for då skal eg trene. Viss berre armane kjem seg skikkeleg i sving får eg ta att det forsømte. Merkeleg kor eg saknar sola-den er på alle måtar ei energikjelde.
Tid for å kose seg inne no ?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...