mandag, august 26, 2019

Dagbok 2019: 26.august

Klokka er no  16.32, temperaturen på trappa er + 28 grader  C, og det er og har vore ein strålande dag med sol og litt fin vind. 
Men det er ikkje det ultimate arbeidsvêret. Eg starta opp med å klippe Skråninga i 9-tida; det var for tidleg, graset var langt og vått, så jobben vart litt tung, men eg fekk no gjort det, sjølv om det ligg litt gras att her og der. Då eg skulle klippe plenstykka opp mot gata, begynte klipparen å ryke, så eg torde ikkje anna enn å stoppe. Eg prøvde igjen, men den rauk framleis. Eg har ikkje gitt opp, men tenkte eg kunne vente til det vart litt kaldare i lufta.
Elles driv eg heile tida og plukkar plommer som dett ned; det gjeld å ta dei før dei små dyra går til angrep. Apropos så såg eg ein relativt liten og slank lysebrun snigel i dag. Har ikkje sett den sorten før, og lurer no på om det var ein "brunsnigel". Ja, VAR, for den finst ikkje lenger. Det vart eit lite klipp der også.
Eg åt relativt tidleg middag i dag, hadde att tomatsuppe frå i går, og så la eg meg ut på altanen for å sole meg. Prøvde å lese litt i ei bok, men det funka ikkje. Det vart ein relativt lang pause. Sjølv om eg er vekselvarm og får meir energi når det er varmt, så går det ei grense. Kanskje ved + 25 grader?
I morgon skal Marit og eg på trening klokka 10- 11. Bra at det er såpass tidleg viss det blir like fint i morgon.
Eg ønska meg ein " Indian summer" og eg trur vi har fått det no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...