torsdag, juli 04, 2019

Dagbok 2019:4.juli

Klokka er 17.00, temperaturen er + 13 grader og sola skin akkurat no. Det vil seie at det er ein liten betring når det gjeld vêr. I dag har det vore regnbyger i staden for samanhengande regn.
Var ein liten tur ut i hagen, og plenen var å gå på som det tjukkaste mjuke golvteppe. Det blir no ei stund til eg kan klippe graset.
Jordbæråkeren er en katastrofe, fann eit par raude bær, men om der har vore fleire, så er skjora der før eg.
No har eg vaska håret og bytta om til andre klede, for Marit og eg skal på kino i 18-tida og sjå filmen "Yesterday"-vi kom oss ikkje av garde til premierekvelden, men kan no bli kjekt i kveld også.
I dag har eg vore lat!  De var i går kveld det begynte, eg trudde eg hadde fått ei sykje for eg var så uopplagt. Eg er på ingen måte sjuk, men det er som om lufta har gått ut av ballongen. Vaska golv etc. før middag, men elles har eg sete og strikka og høyrt lydbok, og så sette eg på TV-en, noko eg sjeldan gjer før kl.19.00der var det matprogram både på NRK 1 og TV 2-og det er no litt kjekt å sjå på.
Eg håper temperaturen stig kraftig no, for snøen ligg i fjella. I år er det frå eine ytterleg-kanten til den andre, best som frukttrea blomstra, så snødde det. Så hadde vi kjempevarme i mai, og kulde og snø sist i juni. Det blir spennande å sjå kva det blir no framover. Ja, eg er opptatt av vêret, for eg har mykje som skal gjerast ute, og det er arbeid eg likar.
Eg skriv kanskje meir i kveld, om det er noko å skrive om då. Eg trur det er fredag i dag, men i morgon ER det fredag, og då kjem Margrete innom ein tur.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...