onsdag, juli 24, 2019

Dagbok 2019: 24.juli

Klokka er 18.20, temperaturen ute er + 27 grader C, det var den før føremiddagen også, men eg har mistanke om at det har vore varmare i mellomtida.
No på ettermiddagen har eg lege på solseng med lydbok, og til slutt var eg så oppheta at eg gjekk inn for å dusje. Ikkje før hadde eg kome i dusjen, så ringde det på døra. Eg avslutt badet fort for å sjå etter , men såg ikkje ei sjel, så no er eg spent på kven det var.
På føremiddagen hadde eg ein lite jobb som måtte gjerast og det var å avvikle kvepsebolet. Tenkte eg skulle vere litt human, så eg tende på litt gras og papir, slik at kvepsane kunne berge livet. Eg tok jo frå dei hus og heim og sikkert mange uklekte egg. 
Kvepsane forsvann litt etter litt, og då nesten alle var borte, slo eg ei bøtte vatn over bolet og hadde det i ein plastpose ned i "restavfall". Eg hadde kledd godt på meg, men ikkje ein einaste av kvepsane prøvde å stikke meg. (Eg har kika ned i bossdunken for å sjå om der sveiv kvepsar rundt nedi der. Det gjorde det ikkje.) Prata ei stund med nabo-Solveig, men elles har eg gått her og sosa åleine. Eg har sola meg, lese og vore innom datamaskina når det var for heitt ute. Eg likar godt varme, men i år er det litt uvant. I dag har eg hatt ferie. Eg skulle både ha vaska og støvsuga-eigentleg, men eg vel å nyte dei få sommardagane vi har.
No skal eg sette på plass papirdunken som vart tømt i dag og så er det snart tid for nyheiter.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...