fredag, juni 28, 2019

Dagbok 2019: 28.juni


Klokka er no 20.,temperaturen ute er + 18 grader. Det er skya, men skodda er vekk no til kvelden, så det er ikkje så grått som det var før i dag.
Eg sat og såg TV og høyrde om varmerekordane på kontinentet, eg var frostig av ein eller annan grunn, så eg gjekk etter ved og fyrte opp i omnen. Denne dagen har gått veldig fort. På føremiddagen støvsuga eg alle teppegolva, og så fekk eg telefon frå Solveig om at ho ville komme innover ein tur. Eg rakk å dusje, vaske håret og kle meg om før ho kom.
Vi tok ein kaffikopp før vi la ut på tur. Først var vi bortom gravplassen og vart samde om at vi ikkje trong å kjøpe fleire blomster enno. Fuglane er enno ikkje komne på plass, så eg lyt visst purre på han som skulle fikse det.
Solveig skulle ha seg ein ny shorts til ho skal til Italia, derfor var vi innom Amfi. Eg kjøpte ikkje anna i dag enn ei flaske shampoo.  Eg syntest vi skulle gå på kafé. På Føniks var der stappfullt av folk, så vi gjekk opp på fru Svendsen og kjøpe oss kake, i dag valde vi den spesielle kaka deira, med nøttebunn, krem, pærer og sjokoladelokk på. Den smakte ikkje vondt.
Vi køyrde ein tur fram i Nupen, Solveig hadde lyst å sjå gamle tomter. Det er forresten ei god stund sidan sist eg var der også. Neste gong ho kjem skal vi fram på Melle.
Det vart ikkje så mykje shopping med oss i dag, men eg er så ofte nedover no at eg kan ikkje handle meir mat enn eg treng.
Etter at Solveig hadde reist, sette eg meg ved datamaskina og gjorde spanskleksa mi. Marit og eg hadde tenkt oss på kino i dag å sjå YESTERDAY, men Marit var ikkje heilt i form så vi avtalte å utsette det til ein annan gong, filmen skal gå fleire gonger.
Det blir ikkje mykje å sjå på NRK 1 i kveld, så eg lyt finne meg ein annan kanal.
Denne helga er det "Elskhug og eksersis " på Eid, men eg kjem meg visst ikkje av garde i år heller, lite fristande å sitte ute når det er så kaldt.
No får eg ta fram strikketøyet og parkere meg framfor TV-en. Margrete og barna skulle ride i dag, så eg får vel sjå bilde etter kvar. Det er ei fabelaktig tid vi lever i ; vi kan ha kontakt med kvarandre på mange måtar sjølv om vi er langt frå kvarandre.
Ønsker alle ei GOD HELG !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...