torsdag, juni 27, 2019

Dagbok 2019: 27.juni

Amanda og Erlend badar i Den blå lagune på Island.



Klokka er 17.05, temperaturen er +  grader,  det er overskya og litt kald vind. Skodde i fjellsidene. Og sola har snudd!
Då eg  stod opp i dag verkte eg ganske mykje i høgrearmen, men eg veit det hjelper å komme i sirkulasjon. Så etter frokost shina eg opp kjøkkenet, vaska golvet på kjøkken og bad og sette i gang klesvasken. Armen betra seg med ein gong. Tok pause framfor dataen, og gjekk gjennom dagens spansk-lekse før eg gjekk ut.
Utearbeidet mitt no er å reinske gras og ugras vekk frå singelen, pluss bere singel som har forflytta seg nedover opp att på tunet. Dette er totalt uinteressant, og eit Sisyfos-arbeid som aldri tek slutt. Heldigvis var naboen ute så vi kunne prate litt i staden for å jobbe. 
Og så fekk eg besøk! Det var Geir, ein "gammal" kollega, han hadde bilen på reparasjon her i Ørsta og tok seg ein tur oppom. Vi har alltid mykje å prate om sidan han er frå Solund og vi har mange felles kjende der. Vi drakk kaffi og prata heilt til han måtte gå.
Eg skal ikkje stikke under stol at eg har sete her ved datamaskina ganske lenge i dag.
Har prata med både den eine og den andre. Kan ha kontakt med fleire på ein gong på Messenger. No skal eg prøve å få gjort litt meir ute før det blir kveld. Eg hadde heilt gløymt kor tung ei bytte med singel kan vere. Men eg har funne att den riva som erstattar jernrive, vi kalla den "plast-jernriva".
Eg ser mange grøne plommer på opaltrea, dei var ferdige med blomstringa før snøen kom. Eg har ikkje sett etter korleis det er med Victoria-treet. Dei to siste åra har vi mist to plommetre, så no har vi berre tre att.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...