søndag, juni 16, 2019

Dagbok 2019: 16.juni






Klokka er 18.20, temperaturen er + 16 grader C. I dag har det vore overskya og regn, men no ser det ut til at det vil lette opp.
I dag har det vore ein veldig roleg dag. Før middag sat eg og strikka på kofta mi, og no syng eg på siste verset, dvs.eg strikkar halskanten. Så skal eg feste ein del trådar og diverse anna, før eg leverer arbeidet til Solveig som skal klippe opp framme og strikke knappestolpar-den monteringa va ein del av gåva.
Middagen i dag vart enkel og rett etter middag kom Marit ned så vi drakk kaffi og prata ei god stund. Eg har venta på telefon frå ho som skal ha sofaen til Silje og no ringde ho nettopp frå Stryn. Eg har halde meg heime i dag på grunn av den sofaen, men hadde nok ikkje fare nokon stad uansett. Det har hendt lite og ingenting i dag og det er heilt greitt. har ingen planar for morgondagen, men blir det utevêr, så har eg noko å gjere ute, og blir det innevêr har eg enda meir å gjere inne. Skal i alle fall ikkje begynne på nytt stort strikkeprosjekt, for då blir eg berre sittande.

Ingen kommentarer: