torsdag, mars 14, 2019

Dagbok 2019: 14.mars

Klokka er 19.50, temperaturen er + 2 grader, så det er framleis nesten vinter. Men i dag var vegane berre, så eg torde meg ut med bilen.
For ei friheit! Å kunne fare til Vik heilt åleine utan å bry andre. Eg parkerte bilen og gjekk til Amfi, der eg stakk innom frisøren og fekk klipt håret mitt, så fekk eg tatt ut pengar i minibanken også - og gjort unna nokre andre ærend. Mat handla eg på Spar i dag.
Før eg for nedover hadde er tatt oske ut av omnen, støvsuga, lagt i hop klede... og diverse andre småjobbar. Eg har sete så lenge i ro og strikka at det meste blir travelt sidan knea er vonde. Men til all lykke kjenner eg ikkje noko når eg sit i ro. Desse siste dagane har eg strikka på ei hue, som vart ferdig i dag. Eg får høyre med Islands-fararane og dei vil ha huer av garnrestane frå genserane.
Det har ikkje hendt så mykje i dag, men i kveld kom Marit ein tur over vegen, det er ei stund sidan sist. Vi har alltid mykje å prate om.
Innimellom tek eg meg spansk-øving. Les høgt til meg sjølv. Berre tre gonger att på kurset no, trur eg.
Elles veit eg at Ingeborg er vel framme i Dublin. Desse unge reiser hit og dit og får sjå mykje meir av verda enn det folk fekk før i tida. 
No må eg ut og sjå om eg finn noko godt i kjøleskapet-det er ein viss sjanse for det sidan eg har handla i dag.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...