onsdag, mars 13, 2019

Dagbok 2019: 13.mars

Klokka er 18.15, temperaturen er + 5 grader , det er berre lette skyer på himmelen, så no kan det sjå ut som vi får ei fin tid framover. Merkeleg med denne tida. Januar er evig lang, februar er alltid kort, og når vi kjem til mars går tida altfor fort.
I dag har eg ikkje gjort mykje til nytte, og det likar eg dårleg. Eg sov veldig lite sist natt, hadde vel drukke for mykje kaffi på "festen". Så eg har vore trøtt og lat i heile dag. Strikka litt før Kirstin henta meg då vi skulle på spanskkurs. Kurset var kjekt , som alltid, og no føler eg litt på at eg får betre tak i det vi lærer, eg ser samanhengar eg ikkje såg før. Vi har alt begynt å snakke om eit nytt kurs til hausten. Viss vi skal få litt glede og nytte av det spanske språket, må vi kunne litt meir. Kanskje litt seint å starte opp, men betre seint enn aldri.
Då eg kom heim sette eg på vaskemaskina, saga litt ved, tende i omnen osb. Ei heil stund brukte eg på å reinskrive det vi lærte på "spansken" i dag - det er det lurt å gjere mens det er ferskt. Etter kvart laga eg meg "middag" og åt. Etterpå skulle eg slappe av med ein dose TV og då sovna eg litt. Ja, det er sløve dagar, men det blir vel snart råd å gjere noko ute Enno ligg det litt snø på plenen, men krokusane blomstrar inne ved veggen.
Hadde eg vore raskare til beins hadde eg vel vore meir aktiv- men dei vonde knea begrensar meg. Får trøste meg med at det kunne ha vore verre.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...