mandag, februar 25, 2019

Dagbok 2019: 25.februar

Klokka er 19.40, temperaturen er + 6 grader C og det har regna så smått i heile dag. 
Eg har ikkje vore lenger enn til postkassa. Gjekk med planar om å gå ned på Kiwi ein tur, men slo det frå meg.
Sat det meste av gårsdagen og strikka, og heldt fram i dag. Tenkte eg skulle strikke bolen ferdig, så eg fekk sette ermar og bol inn på samme pinnen før dagen var slutt. Det kunne ha gått heilt fint - om eg hadde hatt nok garn. Eit par cm før eg hadde full lengde var det slutt på garnnøstet og eg hadde ikkje fleire. Eg har rettnok att noko garn frå den førre genseren, men det garnet var frå eit anna parti, og det var tydeleg skille. Eg kunne ha laga genseren eit par cm kortare, men fargen held fram oppover i mønsteret utan abrot. Så eg kunne berre ha late vore å strikka så ivrig heile dagen-no har eg ikkje "TV-spøt" i kveld.
Har ikkje gjort så mykje i dag, vakna klokka halv sju og stod opp ein time seinare. Har vore trøtt i heile dag. Vêret er no trøyttande , det også. Fekk skrive ferdig Årsmeldinga, så eg kan no printe ut den i kveld og stifte i ho dei to arka, då den er klar . Må ha sånn ca. 20 eksemplar. Prøver å ikkje lage for mange, det er sløsing med papir og "blekk". Hadde ein prat med Eli før eg skreiv og då spurde eg om det blir spansk også på onsdag -  og det blir det. Spansk klokka 11-13.15, pensjonistmøte klokka 16.00. Det blir litt av ein dag for Eli som skal leie begge deler. Men ho tek det meste på strak arm.
Sidan eg ikkje kom meg ut og vart gåande heime og surre, tok eg like godt og baka 3 brød. Hadde noko H-melk som var ute på dato, og då kunne eg få utnytta den. Skal snart ha meg eit par skiver med fersk brød.
Eg har hatt på DAB-radioen mykje av dagen og høyrt Einar lese nyheiter, det er no kjekt.
Eg saknar veldig det å kunne køyre bil. Eg må snart ta meg sammen og prøve no, men eg må ha einkvan med meg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...