onsdag, februar 13, 2019

Dagbok 2019: 13.februar

Riddari-mønsteret.

Klokka er 18.20, temperaturen ute er + 6 grader C og det var herleg å puste inn frisk og mild luft i dag. Snøen hadde smelta mykje i går og i natt, noko som vi kan takke både temperaturen og vinden for. No håper eg at det går mot vår og at vi ikkje får meir snø og kulde. Det er vel eit fåfengt håp i midten av februar, kanskje?
I dag har det vore ei litt annleis dag. Sov godt sist natt utan sovemedisin og vakna frisk og kjekk i dag. Åt frokost, dusja og vaska håret og kledde meg for kurs. Då brått vart eg veldig dårleg i magen,og tenkte at her måtte eg avlyse kurset i dag. Men eg er aldri heilt rådlaus, eg tok eit par tablettar og drakk eit glas Cola, og vart med på kurset.
( Det var akkurat slik Marit hadde det for nokre dagar sidan, så det er vel ei "sykje".)
Vi har det veldig kjekt på kurset, vi pensjonistane. Vi er blitt ein bra gjeng etter tre kursdagar. I dag la Eli inn ein ekstra lang kaffipause mellom dei to skuletimane,  det sosiale er like viktig som det å lære spansk ! (For pensjonistar).
Etter kurset var Marit og eg og handla. Eg måtte ha nye strikkepinnar til ermane, så det fekk eg tak i. Etterpå var vi på Amfi. Eg fekk kjøpt kalktablettar, noko som legen har beordra meg å ta, og så kjøpte eg litt loff etc. Ikkje storhandel akkurat.
Var veldig svolten då eg kom heim; i dag vart det loff til middag. Etter å ha kveikt i omnen vart eg veldig trøtt og heldt på å skulle sovne, så då reinskreiv eg spansken i staden. Så sette eg meg til å strikke framfor TV, men eg datt visst ut ei lita stund. No skal eg strikke litt meir på bolen, før eg tek til med ermane. 
Ein av mennene på kurset hadde ein slik genser som eg strikkar no, Riddari heiter den. Det var kona som hadde strikka den, ho er også med på kurset. Genseren hans var i to brunfargar og oransje. Den var veldig fin. Eg såg at det som var oransje på hans genser, blir lyseblått på Margrete sin. No blir det strikketøy og TV resten av kvelden.
Tenk! I dag var trappa utan snø og is!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...