søndag, desember 23, 2018

Dagbok 2018: 23.desember.


Klokka er 18.00, temperaturen 0 grader C. Det har ikkje komesærleg mykje meir snø, trur heller den er i ferd med å tine. Men småfuglane har vore flittige å ete i dag, så kanskje dei ventar ein hard vinter-eller så er det berre fordi Torbjørn ikkje er heime og fórar.
I dag vakna eg grytidleg, og verkte både i hofta og kneet. Prøvde å ligge litt frampå, men heldt ikkje ut så lenge. Elles har eg ikkje gjort stort i dag, men har gått nokre gonger opp og ned kjellartrappa fordi eg har hatt klesvask på gang. Prøvde å lese, høyre radio etc. men til slutt måtte eg finne fram litt garn og begynne på eit lestebrot.
Eg hadde tenkt å farge håret i dag, men det vart til at eg tok prosessen rundt midnatt i går kveld, godt alt som er unnagjort
Klokka 15 var "nabokjerringane" samla hos Marit som fyller 80 år i dag. Vi hadde det veldig kjekt, og greidde ikkje å prate oss tome i dag heller. Eg var den siste som gjekk. Janne var vertinne, og serverte både smørbrød, kake og kaffi. Det var veldig hyggelig. Eg sat godt på spisestuestolane som Marit har, så eg leid inga naud.
Eg har ikkje skrive verken julekort eller brev i år. Dei fleste eg kjenner er innom bloggen, og andre har eg snakka med i telefonen eller chatta med på data. 

No vil eg berre ønske absolutt alle som er innom her ei veldig god jul og alt godt i det nye året. Takk til alle for all hjelp i året som var. Eg har verkeleg fått oppleve kor godt det er å ha gode naboar og andre vener. 

Dette siste året har vore  spesielt for meg og familien min, men vi skal prøve å ta opp att tradisjonen med å samlast her 2. juledag slik vi har gjort i mange år. Når vi hjelper til litt alle går det sikkert bra- foten hemmer meg, men elles er eg i bra form. I morgon blir eg henta ut til Hareid, og bringa heim att til sengetid.
I kveld blir det å benke seg framfor TV-en igjen- og håpe at svoren blir sprø.Og hovmesteren kjem vel han og, same procedure as every year.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...