lørdag, desember 22, 2018

Dagbok 2018: 22.desember

Klokka er snart 18.30. Temperaturen vaker rundt 0 grader og det snøar. Men dei fine lysa frå nabohusa blir det fin stemning ute. Sjølv har eg ikkje pynta mykje. Eg hadde eit "juletre" til å henge på veggen ute, men det er øydelagt. Hadde tenkt å kjøpe litt ny pynt i år, men så kom eg meg ikkje på butikk. Samma det-når andre syter for at her er fint i gata. 
Eg er verken betre eller verre i kneet, og så har eg fått problem med hofta sidan eg sit så mykje. No har eg sete og strikka i timesvis, har berre siste tåfellinga att på siste lesten før jul. Kjende at eg hadde godt av å sitte i ro. Det var det eg gjorde då eg var låk i den andre foten i mars-april. Men det er verre denne gongen. Men det går no på eit vis. Og alt som går over er til å leve med - og eg får vel hjelp om eg treng det etter jul- og "tiden leger alle sår" seiest det.
I dag har eg ikkje gjort stort anna enn å strikke, og legge i hop ein klesvask. Eg har radioen på mens eg strikkar, og høyrer på julesongar-så litt julestemning blir det.
Det var så mykje eg gjerne skulle ha gjort-men det får stå på vent.
I dag har eg hatt mykje fuglebesøk-det er typisk når snøen kjem. Fuglane likar ikkje så godt meisebollar, men når eg tek av nettet utanpå og knuser dei litt, et dei. Eg passar på at maten ligg tørt-under tak.
Hadde ein hyggelig telefonsamtale før middag-elles har eg ikkje snakka med nokon i dag, men det er heit greitt. No skal eg gjere ferdig lesten og feste trådane.

2 kommentarer:

solveig sa...

Her ute regnar det. Her er såpeglatt. Godt å ha piggsko😅

Besta sa...

Når eg ser dette bildet minner det om dei seine kveldane eg kom heim frå Ørstaheimen i år/fjor vinter.

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...