fredag, november 09, 2018

Dagbok 2018: 9.november

Klokka er ca.20.00, temperaturen ute er + 2 grader. Det har vore ein fin, klår dag, og vi som bur her oppe i bakkane har hatt sol inn vindua mykje av dagen. 
Heilt frå eg vakna i dag var det laurdag oppe i hovudet mitt, og det gjekk aldri over. Så det blei ingen fredagsvask i dag.
Planen for dagen var at Einar skulle komme innover og vi skulle på biltilsynet. Han kom i 12-tida, og som vanleg var vi effektive. Så no eig eg ingen bil lenger, den er no overført til Einar sitt namn, forsikringa måtte også ordnast på dagen, for den som eig bilen må også ha forsikringa i sitt namn. Elles får han 150 kr dagen i bot.
Det tok litt tid på biltilsynet, først sitte i kø, så fylle ut skjema og Einar måtte ringe forsikringsselskapet osb. Men Einar er flink å ordne ut. 
Eg hadde funne fram litt skrammel som vi leverte på VØR sidan vi var på dei kantar. Så fylte vi bensin på bilen og på ei fin 5-literskanne som eg fann i garasjen, så no kan det hende det blir bioslått i morgon. Greiare for meg å ha ei mindre kanne, så kan eg fylle på direkten. Vi var også ein tur ut på Jernia og spurde etter elektriske motorsager, men det hadde dei ikkje inne. Men dei hadde mykje anna, for å seie det slik.
Middagen var klar, så det var berre å koke poteter då vi kom heim. Og åt godt gjorde vi begge. Einar hadde sagt at vi ikkje skulle ha dessert,så det blei ein kaffikopp og julekaker frå Kiwi. 
Einar spurde om det var noko eg skulle handle, men eg ville ikkje ha meir mat i hus akkurat no.
Etter at Einar hadde reist var eg ein tur opp til Marit, ho var åleine heime i dag. 
Viss det går etter planen skal ho og eg på korkafé på sundag, med hornmusikken og Åmdalskoret "Berre damer". Det er på kulturhuset.
Eg sette på oppvaskmaskina før eg gjekk opp til Marit, så no må eg tømme den, før det blir TV og strikketøy.
Ønsker alle ei fin helg-uansett vêr og føreforhold.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...