lørdag, november 10, 2018

Dagbok 2018: 10.november

Klokka er 18.00, temperaturen er + 14 grader og det har vore ein fin haustdag. Hadde til og med sol før middag. Når vêret er bra får eg energi, så det varte ikkje lenge før eg hadde fått vaska bad og kjøkken. Støvsuging er utsett på ubestemt tid, for i dag måtte eg nytte høvet til å få klippe bio nede i skråninga. Eg fylte bensin på klipparen og sette i gang. Eg fekk klipt, men ikkje så veldig fint akkurat. Poenget er at gras og lauv skal gjødsle jorda. Viss de ser på bildet over, ser de at når lauvet fell av trea får vi mykje betre utsikt, dei store bjørkene stenger for utsynet heile sommarhalvåret. Men slik er det, somme likar skog og andre vil ha "øppna landskap".
Gudmund har klipt deira plen før, så i dag spylte han både min og deira klippar med høgtrykksspylar.
Eg var litt sliten av så mykje arbeid, er litt ute av trening visst. Eg gjekk inn og åt godt av middagsrestane frå i går, og så sette eg meg i godstolen med lydbok. Eg skal ikkje seie at eg sovna, men kan ikkje avkrefte det heller. No har eg sete og strikka ei stund.

Dei som budde i det kvite huset nedanfor oss, Brit og Nils Inge, selde huset for nokre år sidan og flytta til Ålesund. Brit og eg har hatt ein del kontakt på Messenger, og i går kveld skreiv ho at Nils Inge var komen på sjukehus for hjerteinfarkt- det tredje. I dag tidleg fekk eg melding om at han var død. Han var på same alder som vår Nils;  Brit og eg er også same årgang. Det tynnast ut i rekkene i aldersgruppa vår. 
Sidan Brit les bloggen vil eg kondolere heile familien deira frå oss. Solveig og Margrete gjekk i same klasse som dei to gutane deira. Det er alltid trist når nokon går bort.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...