torsdag, oktober 11, 2018

Dagbok 2018: 11.oktober.

Klokka er 219.30, temperaturen ute er + 16 grader C og det har vore ein nydeleg dag med sol frå klår himmel. Temperatur opp i +20 grader C. Om det så berre er for ein dag er det godt å få ein smak av sommar.
Kan ikkje seie eg har gjort så mykje i dag. Eg hadde tenkt å klippe plenen opp mot gata, men så hadde eg for lite bensin på klipparen, og ikkje noko å fylle på. Men så kom eg på den gamle elektriske klipparen som eg har ståande. Den vart henta fram, og den gjekk heilt greitt. Når eg klarer meg med ein skøyteleidning er det greitt. Men det var vått i graset og mjukt i bakken så det vart ikkje direkte fint klipt. Hjelpte til med kantklipparen. Eg veit at ein ikkje skal snauklippe plenane før vinteren, så eg stilte klipparen ganske høgt opp.
Så vart det i grunnen ikkje gjort så mykje meir i dag. Vart sittande ute og prate med nabo-Solveig ei stund.Og så var eg rundt og prata med diverse naboar. Marit skulle på gravplassen, og eg hadde eit lite ærend på Amfi. Mens ho var på gravplassen, handla eg mat på Kiwi. I morgon er det gravferd, men laurdag skal eg lage litt mat til gutane som kjem for å skifte om til vinterdekk. 
Med andre ord har eg hatt ein lapre- og slyngardag. eg har ikkje fyrt i omnen og ikkje hatt på varmepumpa. Det er ei stund sidan sist.
Men eg har i alle fall vaska håret, og ikkje minst hendene/neglene. Eg gløymer alltid å ha på meg hanskar når eg skal slå, og så tek eg i graset. Eg måtte til med ufortynna Klorin , neglebørste og negleklippar før eg kunne vise meg for folk. Det er berre ein ting å gjere med slike negler-klippe dei heilt ned. Eg ser bra rein ut no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...