mandag, september 24, 2018

Dagbok 2018: 24. september

Bilda er tatt kl. 19.30


Klokka er 19.30, temperaturen er + 5 grader C og det er tre månadar til julaftan.
I dag har det også vore kraftige regnbyger, men med sol innimellom. Og no er sola så lågt på himmelen at eg visstnok må tenke på å pusse vindua.
I dag heldt eg fram med leitinga mi, utan å finne det eg leita etter, men eg fann mykje anna interessant. Planen var at Ragnhild og eg skulle på kafé i dag, så eg hadde ikkje planlagt noko anna. Sidan Føniks ikkje er ope om måndagane blei kafébesøket utsett.
Eg hadde ikkje lagt andre planar for dagen, men litt husarbeid blir det alltid. Sa til Marit at ho måtte ta ein tur over gata om ho hadde lyst. Eg sette meg til å strikke litt , og så kom Marit. Så fekk eg drikke kaffi i lag med henne i dag.
Mens vi sat og prata ringde Eli og spurde om eg var klar for haustkonferanse i morgon. Ja, eg hugsa sjølvsagt at eg hadde meldt meg på, men då var det LENGE til. Det er berre det at tida går fortare enn eg klarer å følgje med, så i morgon blir det altså tur til Ulsteinvik. Eg har vore på ein slik konferanse før ein gong, men det er mange år sidan. Ja, det er sjølvsagt pensjonistlaget eg snakkar om. Det blir berre Eli og eg som reiser her frå Ørsta. Vi skal halde til der som det var hotell før, no er det folkehøgskulen som har teke over bygget. Eg gler meg til å komme litt utfor døra, for no har eg vore vêrfast i mange dagar. Kaldt og vått har det vore, og ikkje ute verande. 
Men snikkaren har fått gjort mykje i dag og no nærmar det seg slutten på prosjektet for denne gong.
Eg har ikkje vore ut og sett kor langt han kom i dag. Var ein tur ut på ettermiddagen, men han jobba etter den tid. Han sagar inne i garasjen når det regnar, og spikrar ute når det er opplett.
No har eg litt å gjere med å gjere klart for morgondagen, Eli kjem og hentar meg kl. 8.50.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...