søndag, september 23, 2018

Dagbok 2018: 23.september



Bilda er tatt frå trappe klokka 10.00 i dag

Klokka er 18.40, temperaturen er +6 grader, og det har vore voldsomme regnbyger i heile dag. Innimellom har sola vore framme ei lita stund- og ein ser eit håp.
For meg har dagen gått uvanleg fort, og det er fordi eg har funne så mykje å gjere, då vert dagane som regel for korte.
Det første eg gjorde var å "shine" opp kjøkkenet, og då det var gjort begynte eg å leite etter ei lita skrivebok. No har eg utruleg mykje slike greier etter mange års skulearbeid,  denne boka har eg sikkert lagt på ein veldig lur plass. Men når ein leitar finn ein veldig mykje anna enn det ein leiter etter. Ting som kan brukast eller kastast eller berre minnast. Eg gjekk først gjennom skuffene i ein kommode, der fann eg ikkje det eg leitte etter. Så tok eg å leitte gjennom alle permar og kassettar her på datarommet, men nei. Det vart til at eg tømde alle bokhyllene også, og då vaska eg dei og tørka støv av alt som stod der. Skriveboka fann eg ikkje, men eg fekk rydda, kasta og vaska, og då blir eg i mykje betre humør enn når eg skal sitte å "kose" meg i styggevêret. Klokka nærma seg 16.00 då eg heldt opp å leite og varma nokre restar til middag. Etterpå sette eg meg i godstolen og las lydbok-trur eg må lese om att myke av det. Elles har eg litt arbeid med å fyre godt i omnen med all slags rusk og rask, og så har eg sett på ei maskin med klede. Men først av alt skale eg koke KAFFI!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...