onsdag, august 22, 2018

Dagbok2018: 22. august






Klokka er no ca.17.45. Temperaturen er + 15 grader, no er det opplett men heile føremiddagen silregna det. Eg visste at regnet ville kome, så derfor fekk eg unna mest mulig utearbeid i går og det er eg glad for.
I dag skulle eg til Nordre Vartdal for å bestille gravstein. Planen var at Marit skulle vere med og køyre til Vik, så skulle vi ta bussen derifrå. Men så fann ho ut at ho ville køyre heilt ut-noko som sikkert sparte oss for mykje tid. Ho skulle bestille plate til å ha framfor steinen til Robert, så vi hadde ærend begge to. Vi vart vel mottekne og fekk god sørvis. Eg hadde i grunnen bestemt det meste på førehand, men der var eit par ting eg ville sjå "live". Turen gjekk fint, og på heimvegen stoppa Marit på Kiwi slik at eg fekk handle litt. Ventar Margrete og dei to musikargutane til middag i morgon. Gler meg til å lage mat til fleire- og til å få besøk.
Då eg kom heim åt eg litt, sette meg så til å høyre sisten resten av boka mi, mens eg strikka ferdig ein lest. Det var ikkje mykje å skryte av-g lite mosjon hadde eg fått, så eg tok ein liten runde ut Starevegen og eit lite stykke opp Storebakken og så heim att. Dei driv med to maskiner så lenge det er lyst og bygger opp fonnvernet. No er det ganske høgt, vi ser det godt  herifrå. Eg møtte ein mann som bur lenger ute i gata, han fortalde at dei har laga ein stor dam ute i elva. Sjølv om eg synest heile greia er noko overdrive, er det litt spennande å sjå korleis det blir til slutt. Det skal jo vere ein 400 meter lang "voll" -så mykje skog er borte. Kanskje blir der blåbærmark neste år. Eg kunne ikkje gå så langt i dag på grunn av den umulege foten min. Ein av naboane skal legge asfalt i oppkjørselen sin, der er det også maskiner i arbeid. Eg likar å følgje med på alle slags byggeprosjekt, mitt eige prosjekt står på vent. Viss de skal få glede av bilda er det lurt å dobbelklikke.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...