mandag, august 27, 2018

Dagbok 2018: 27.august

Klokka er 18.00, temperaturen ute er +13-14 grader og det regnar framleis, ikkje heile tida, men nokså jamt.
I dag har eg vore flink og fått mykje gjort, synest eg sjølv. Eg starta opp med å støvsuge grundig alle teppegolva, tørke litt støv og rydde litt. Sant å seie er det ikkje så mykje som trengst når eg går her åleine, kan ikkje rote så mykje då. Men litt husarbeid, klesvask, oppvask etc. blir det alltids. Det eg brukar minst tid på er matlaging. Og lagar eg noko har eg som regel i minst to dagar.
Så hadde eg ein jobb som tok litt tid. Eg hadde skrive opp songane som vi skal ha på pensjonistmøtet, å printe dei ut frå maskina går ikkje, det blir berre rot. Så trykte eg dei opp 36 eksemplar av kvar song og stifta i hop 3 og 3 ark. Det var nesten som å vere i jobb igjen. Det var mykje printing i skulen den gongen, og mange ark. No går det vel meir på data- og skjerm; det er sikkert ryddigare. No er ikkje dette nokon stor jobb , men det tek tid.
Etter at eg hadde ete las eg ut boka som de kan sjå under her.  Innimellom er eg inne på FB for å sjå om det skjer noko- og det gjer det. I dag har eg "prata" med ei venninne i Bergen (eg har to) -på Messenger.
Tenkte eg skulle gjere meg ferdig med potetene, så eg gjekk ut og grov opp resten av dei som stod ved bringebæråkeren, det vart ikkje så mykje i dag, berre ei halv bøtte ca. Eg har nokre stilkar i jorbæråkeren, dei skal eg ta seinare. Eg reinska vekk noko ugras, raka på plass molda og begynte å ha streng på staurane. Men då begynte det å regne såpass at eg gav meg på det og gjekk inn og dusja.
Marit kom heim frå hytta i går kveld, i dag føremiddag har ho vore på seniordans, men ho kjem kanskje ned i kveld viss ho ikkje får gjester.
 I morgon reknar eg med at Einar kjem att frå Oslo, men han kjem vel til Vigra, trur eg-er ikkje sikker. Så då må eg snart planlegge ein middag med kjøttkaker og brun saus-det ser eg fram til.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...