søndag, juni 17, 2018

Dagbok 2018: 17.juni

Klokka er 20.00, temperaturen er + 21 grader C og sola skin til tross for ein del skyer på himmelen. Det har ikkje vore så fint før i dag, og det er meldt litt regn i morgon. Heldigvis! Sidan eg har strødd utover gjødsel.
I går snakka eg ikkje med eit menneske, mange har vore bortreiste i helga, og Marit er på pensjonisttur. Men i dag kom Marit U bortom ein tur, og ho vil køyre meg ned til fysioterapeuten i morgon. Viss eg ikkje kan gå til og frå behandlingane, har eg rett på Taxi, men i morgon er det først og fremst undersøking. Har vore relativt bra i kneet siste dagane, men det å gå nedover er ikkje bra. Eg verker ikkje når eg sit i eo eller går rundt i huset.
I går kveld nærma klokka seg halv tre før eg kom meg i seng, og så stod eg opp til rimeleg tid i dag. Eg var så trøtt etter frokost at eg sovna ei stund. Før eg festa trådar på to par lester.(Det eine paret skal eg ha sjølv). Så skal eg sjå kva eg kan få til av dei restane eg har-litt artig, det.
Før eg åt middag var eg ute og jobba ei stund, stilt og fredeleg. Eg rydda og raka under altanen. I heile vinter har kattane i nabolaget hatt do i singelen der, og det kjendest på lukta. 
Etter at eg hadde ete, las eg litt i boka til Øystein, men då vart eg søvnig igjen. Eg skulle sjølvsagt ha kokt meg kaffi, men då kan det bli til at eg ikkje legg meg i kveld heller.
Eg synest det er godt at det er kvardag i morgon såpass eg ser litt folk. Skal vere hos fysioterapeuten kl.12.30.
No skal eg ta ein tur rundt huset og sjå om eg finn noko å ta bilde av.

Fann ikkje så mykje å ta bilde av, men her er litt:
Raka og rydda!
Klokkebusken har blomstra lenge no.

Må visst lage meg fugleskremsel no snart.

Er ikkje sikker på kva desse blomstrane heiter, men i vill tilstand er det Storkenebb. Eg har mange slike, dei er veldig hardføre og blomstrar gjerne fleire gonger i løpet av sommaren om ein klipper dei ned etter blomstringa. I krukka har eg ruccolasalat. Eg har ikkje mykje hage å skryte av, men eg ser med glede at graset veks på plenen no då vi fekk litt regn.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...