tirsdag, april 24, 2018

Dagbok 2018: 23.april

Klokka er snart midnatt og denne dagen er over. Ute regnar det, og temperaturen er + 7 grader C. Eg håper vi får opplett i morgon på gravferdsdagen. Vil gjerne at det skal vere ein fin dag på alle måtar.
Vi har fått så mange blomsterhelsingar og anna merksemd i form av meldingar, telefonar og besøk at det er overveldande. Kjekt å oppleve at så mange har sett pris på Nils. Tusen takk til alle som har tatt kontakt på den eine eller den andre måten.

Dagen i dag har vore som dagar flest når familien er samla. Rasmus med familie bur her fast desse dagane og det er godt. Margrete og alle barna hennar kom ein tur og Solveig var også innom sidan ho skulle hente Olaug på flyet. Det er ikkje akkurat strøkent, men eg får nok tid å rydde opp att. Rasmus og fam. må reise onsdag morgon, det er plikter som ventar. Blant anna jobb og skule.
Eg har laga ei kake eller to i dag, vaska opp litt og rydda litt innimellom; alt det andre har den yngre garde styrt med. No skal eg ta ut or oppvaskmaskina, og så må vi ha oss litt kveldsmat. Vi er ein gjeng med B-menneske som de sikkert forstår.
Bodil sin bursdag er over no, men eg rakk så vidt å gratulere henne med dagen før det var for seint.


Ingen kommentarer: