fredag, april 13, 2018

Dagbok 2018: 13.april




Klokka er no 21.30, temperaturen ca. +7 grader og det har vore nydeleg vêr i dag også.Bilda er tatt ca.14.30, og då var temperaturen nærmare + 18 grader C.
Takk og lov så ser det ut til at foten/kneet  ser ut til å kome seg til att litt etter litt, i dag har eg i alle fall greidd å gjere litt ute, raka og rydda litt.
Men det kjekkaste med våren og finevêret er at alle naboane dukkar opp ute, og vi kan få oss ein prat ved postkassene til dømes. Ein liten time på solsenga fekk eg også, før Solveig og Gudmund køyrde meg ut til Heimen. Når eg opp i alt det andre fekk fotproblem, vart det mykje jobb for naboane, sidan eg har insistert på å besøke Nils kvar dag.

Då eg kom ut på Heimen i 16-tida i dag, låg Nils og sov, og det gjorde han heile tida mens eg var der til ca.kl.21.Eg prøvde å vekke han innimellom, og få i han ein slurk vatn. Solveig og Olaug jr. kom i 20 tida, og då var han vaken ei lita stund såpass han såg kven som var der. Han hadde fått morfin i dag; då blir smertene borte men han klarer ikkje å halde seg vaken. Han får heller ikkje i seg mat.Kor lenge han kan leve på denne måten veit verken eg eller andre.

Eg hadde skrive handleliste til Solveig på mobilen, så no har eg mat i huset. Solveig køyrde meg heim før dei for ut att til Hareid. Olaug skal vere heime til sundag, då må ho tilbake til studia sine.
Vekene går som ein røyk, og no er det fredag igjen. Ønsker alle ei fin helg.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...