lørdag, desember 16, 2017

Dagbok 2017: 16.desember

Klokka er 22.40, temperaturen ute er minus 1 grad og det snøar. Tidlegare i dag var det opplett.
Eg kom nettopp heim frå Ørstaheimen, vart der litt lenger enn vanleg i dag, fordi det var noko vi skulle sjå på TV. Sidan Nils er "Lothepus -fan" bestemte vi oss for å sjå på TV 2, men det vart langdrygt, og så kom det 45 minuttars pause med nyheiter og reklame- før vi endeleg fekk sjå Lothe. Då heldt Nils på og skulle sovne i frå heile greia. Men Rolf, bror hans ringde så det redda situasjonen.
Om laurdagane et dei middag tidlegare, så vi fekk ikkje felles middagslur i dag. Nils har hatt ein bra dag, men så fekk han ein tablett som han vart litt slått ut av. Det var før Rolf ringde. Nils får litt problem med å snakke tydeleg når han får dei tablettane, men eg trur Rolf forstod det.
Eg hjelpte til så Nils fekk vaska og stelt seg, pussa tenner, fekk reine klede og var klar for natta. Alt skjer mens han ligg i senga. Slik føler eg at eg kan gjere litt nytte for meg. Eg prioriterer Nils framfor kakebakst, vasking og alt anna julestyr.
Tidlegare i dag har eg ikkje gjort mykje. Eg mòka litt snø, men Torbjørn tok det meste med fresen. Det var ikkje mykje nysnø, men det låg att litt frå før. Elles slappa eg av med lydbok ei stund og strikketøy. 
Og så driv eg og leitar etter eit smykke som eg ikkje kan hugse kvar eg har gjort av. Smykket har eg ikkje funne til denne tid, men jammen har eg funne mykje anna ! Eg brukar alltid å seie at når ein leitar etter noko-finn ein noko anna. Det blir spennande å sjå kva eg finn i morgon.
Når eg kjem att såpass seint om kvelden, kan det vere at eg legg meg litt for seint, så eg håper ingen tek det ille opp om eg søv lenge om morgonen. (Er som regel vaken før 9-gammal vane).

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...