lørdag, november 18, 2017

Dagbok 2017: 18.november

Klokka er 19.45, utetemperaturen er + 1 grad og på mobillen min står det at det er full sol. Eg har berre så vidt vore ut for døra i dag tidleg for å hente ved og avis, og då låg det nylaga slaps på tunet.
I dag har eg stort sett gjort ein ting: Eg har strikka. Fekk samla ermar og bol på ein pinne og sette i gang med mønsteret. Det stemte ikkje heilt, men eg fann ein feil. Likevel var det ikkje heilt som det skulle men eg tek ikkje opp uansett. Det er eg som skal ha jakka, og då kan eg bestemme om der skal vere ein feil. Eg blir så stressa av slikt at eg har ikkje heilt godt av det. Trur eg skal halde meg til lestar heretter. Når eg tenkjer på alle genserane -og andre ting eg strikka før..........eg er ute av trening ! Så enkelt er det.
Også i dag var eg oppe lenge før Nils, men han kom seg opp i dag også og har klart seg bra. I dag åt vi middag, og sovna begge to etterpå. Han søv mykje, på grunn av tablettane han tek. Eg sovna fordi eg vart så mett.
Elles har det ikkje skjedd noko i dag, ingen har vore innom -ikkje ein gong HBO, og oppe i hovudet mitt har det vore sundag, og det er det framleis .No blir det vel TV resten av kvelden og litt strikketøy?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...