fredag, november 17, 2017

Dagbok 2017: 17.november





Klokka er 18.05, temperaturen er + 2 grader. Det har vore bygevêr i heile dag, snø, sludd, hagl og regn, vekselvis. Innimellom har det vore "nesten sol".
Nils var litt betre i form i dag, men vart liggande litt frampå likevel, som vanleg. Betre han ligg litt i senga enn at han sit i same stolen heile dagen. Eg fekk vaska bad og kjøkken og gjort diverse anna husarbeid.
Vi venta kreftkoordinatoren og legen klokka 15.15; Solfrid kom presis, legen heseblesande ei stund seinare. Det vart litt justering på medisinar etc. og så blir det "sukkermåling", berre ein gong i veka. Sidan dei tek blodprøver annankvar torsdag, blir det sukkermåling på torsdagane.Komande torsdag skal vi også få vaksine. Det starta opp med sukkermåling tre gonger for dag, så vart det to gonger og til slutt ein gong. No blir det HBO-besøk berre ein gong i veka, men skjer det noko i mellomtida, så kan vi ringe Solfrid.
Eg hadde tenkt å spørje ein av naboane om å køyre meg på butikken dag, men somla meg ikkje til før middag. Solfrid skulle også på butikken, så ho spurde om eg ville sitte på med henne. Eg tenkte at eg kunne stikke nedom og få det viktigaste, så kunne eg ta resten i morgon. Det vart til at eg kjøpte alt som stod på lista, blant anna melk og poteter. Då eg kjende tyngda på dei to plastnetta mine, vart eg litt i tvil om eg klarte å bere dei heim. Men det gjekk bra. No har Nils og eg ete og drukke kaffi. Til desssert vart det eit par kapittel i Lothepus-boka. Elles vil eg berre nemne at Nils er glad i å prate i telefonen.
Margrete, Amanda og Eirik er vel framme i Trøndelag, der dei besøker Eirik som går på folkehøgskule i Melhus.

(Boksane og flaska med eplesider var ikkje med i handleposane. Flaska følgde med blomsterbuketten frå Rasmus og fam.)
Og så er det fredag igjen, og eg ønsker alle ei god helg.






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...