onsdag, november 15, 2017

Dagbok 2017: 15.november

Klokka er 19.00, utetemperaturen er + 4 grader, og det regnar, haglar og blæs. Det einaste som er bra med dette vêret er at vi slepp å mòke snø.
Elles vart det "dagen derpå" i dag, som forventa. Har Nils ein kjekk dag, brukar han opp alle kreftene sine, og så ligg han strak ut dagen etter og kanskje fleire dagar. Men er trur det er verdt det. Han har ikkje lege i senga heile dagen, men har vore veldig slapp og har hatt dårleg appetitt. Eg har ikkje gjort noko særleg eg heller, anna enn å vere HBO. Ja, eg har no stroke litt klede, rydda og frose kakerestar. Har så fullt i alle frysarane at eg veit snart ikkje kva eg skal gjere av alt.
Elles har eg lese litt i boka mi, og strikka litt. Er snart ferdig med andre erma også, og då skal alt inn på ein pinne. Kanskje det er derfor eg tek det så roleg no-er litt spent på om eg får det til. Heilt sjukt. Eg har jo strikka liknande ting hundre gonger før, men er ute av trening.
Eg er framleis forkjøla, men no trur eg det nærmar seg friskmelding.
Nils fekk telefon frå systera i dag, når ho ikkje ringde i går, var det fordi ho var i Bergen og kjøpte inn garn. Nils ser på TV-  det gjer eg også innimellom, men i morgon må eg sjå til å få "gjort" noko. Håper Nils er betre då.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...