tirsdag, november 28, 2017

Bok nr.30 - 2017: Går det til helvete, så går det til helvete

Denne boka kjøpte eg til Nils til farsdag/bursdagen. Nils har sett alle episodane av "Fjorden Cowboys", minst to gonger. Og så vart vi no begge kjende med Lothepus då han var med i "Farmen kjendis".
Leif Einar er jo heilt sprø på mange måtar, litt av ein eventyrar, og språket vil eg ikkje ein gong nemne. Men Finn Tokvam har faktisk skrive ei veldig bra bok om denne eventyraren, som på mange måtar er eit fint menneske med mykje omtanke for andre, både folk og dyr. Det er Leif Einar si stemme, men det er Tokvam som skriv.
Eg har lese denne boka høgt til Nils og meg sjølv, det tok litt lenger tid enn forventa fordi eg var forkjøla i to veker og orka ikkje å lese sidan eg var låk i halsen.
Eg veit at boka har fått gode kritikkar, elles hadde eg ikkje kjøpt den, og eg synest også det var ei fin bok. Boka er oppdelt i mange kapittel, kvart kapittel med eit eige tema.
Vi har kosa oss med boka, til tross for at vi titt og ofte synest det går over stokk og stein. Men som Lothepus sjølv seier:"Eg er ærleg!"


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...