mandag, oktober 30, 2017

Dagbok 2017: 30.oktober

Klokka er 18.30, temperaturen + 2 grader og det er bekmørkt ute. Eg er framleis i sommartid-modus, så eg eg trøytt allereie.
I dag vakna vi til kvite marker, og det er ikkje noko eg set pris på. Eg er enno ikkje ferdig med alt eg hadde tenkt å gjere ute, og hagearbeidet er  terapi for meg no når eg ikkje kjem meg så langt. Det er godt å komme seg ut ei stund på dagen, og godt å jobbe litt hardt fysisk. Eg saknar plenklippinga blant anna.
Men om vêret har vore trasig har vi hatt ein god dag. Eg stod opp relativt tidleg, fyrte i omnen, gav Nils mat og medisin på senga, og så fekk han ligge til eg hadde støvsuga alle teppegolva. Eg har fått eit hint frå ein blogglesar om at eg vaskar og støvsyg heile tida, men no kan eg opplyse om at det var 12 dagar sidan sist støvsugaren var framme, så det var på tide.
Sidan eg ikkje hadde laga meg noko spesielt arbeidsprogram i dag, vart det ikkje gjort så mykje, men eg shina i alle fall opp kjøkkenet. Middagsmat hadde vi att frå i går , så det vart verken baking eller koking i dag. Eg har sete og sett TV og slappa av i lag med Nils. Han har vore i god form i dag og ikkje tatt ein einaste "kvikk" tablett- enno i alle fall.
Planen var at fastlegen skulle komme heim til oss i dag, men så ringde han og sa at han hadde sommardekk på bilen, så han ville ha utsetting til torsdag. Det var heilt greitt for no har Nils det bra. Så lenge det varer.
Eg håper vi får nokre fine dagar i november før sola takkar for seg, men når vi ser på TV alle som er råka av stormar og flaumar både her i landet og elles, kan vi ikkje klage. 
No skal eg prøve å få lese ferdig boka mi, mens eg strikkar reste-lester.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...