lørdag, oktober 28, 2017

Dagbok 2017: 28.oktober

Ny forsyning av lydbøker frå Volda-via Margrete

Klokka er19.00, temperaturen ute er + 4 grader og det har regna meir og mindre i heile dag. Men på høgste toppane ligg snøen og truar med å komme lenger og lenger ned. Ikkje før var det sommar, så kom hausten og no er forsyne med vinteren ikkje så langt unna. Tida går fort, altfor fort for oss som er gamle. Skulle gjerne sett på bremsene.
At dagane av og til også vert for korte, må eg skulde på meg sjølv. I dag sov eg heilt til klokka var 10.15, til tross for at vi la oss i halv eitt-tida, som vanleg. Nils skal eigentleg ha medisinen sin i 9-tida, og eg plar vere oppe i god tid før det, men pytt, pytt, vi bestemte at vi har avslutta sommartida ein dag eller to før vi skulle. I morgon er vi i rute att. Det viktigaste er at Nils har det relativt bra. I dag har han vore i bra form, sjølv om han plagast med hofta.
Einar kom som planlagt i 13-tida, då hadde han sprunge Rotevatnet. Han var ikkje blant dei tre beste denne gongen, men vel nøgd likevel.
Vi drakk kaffi og åt prinsessekake, og  då Einar skulle til å fare, kom Margrete innom. Det er kjekt med besøk, men då vi vart åleine att, kjende eg at eg hadde sete for lenge i ro, eg verkte både i kneet og hofta, ja, heilt opp i skuldra - på venstre sida, høgresida er frisk og fin. Det var berre ein ting å gjere, og det var å mosjonere. Så eg tok på meg sko og regnkåpe og tok ein tur på butikken. Det var ikkje så mykje eg trong, men då eg gjekk heim hadde eg passeleg tunge nett i begge hender.
Nils har ikkje lyst på middag for tida, så eg laga til skiver med fiskepudding og rekesalat til han, og det likte han godt.
Eg vart kvitt mykje av smertene etter turen. Det er nok vêret også som gjer at eg verker, det er ekte giktvêr.
No blir det vel TV resten av kvelden. Gleder meg til "Stjernekamp"-eg heiar framleis på Adam, det har eg gjort heile tida, men er skal ikkje gråte om Didrik går av med sigeren.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...