lørdag, oktober 21, 2017

Dagbok 2017: 21.oktober

Klokka er18.10.Temperaturen ute er no +12 grader C, tidlegare i dag var den oppe i +17 grader. Det hadde faktisk ikkje så stor hast med å få inn Gullbusken, men gjort er gjort.
I går kveld hadde Nils bestemt seg for å dusje, men venta for lenge så det vart for travelt og han blei dårleg. Men dusj blei det, og etter ei god natt med god søvn var han rimeleg bra i dag tidleg, vi låg lenger enn vanleg begge to. Nils har ikkje vore i storform i dag, men rimeleg oppegåande. Det er hofta som plagar han mest. Appetitten er ikkje på topp, men han får no i seg mat. I dag blei det fiskebollar i kvit saus, det som mor hans brukte å kalle "sykekost".
Det vart uventa veldig fint ver i dag, så eg heiv meg rundt og fekk ut sengkleda, bytta på reine trekk og vaska soverommet. Sidan eg først var i gang sveipte eg over bad og kjøkken også. Vaskemaskina har jobba flittig og eg har hengt ut kleda. Før i "gamle dagar" var det ikkje "lov" å ha klede hengande ute om sundagane, trur ikkje det er så strengt no.
Margrete og dei to heimeverande barna kom på besøk, dei hadde med seg fleire korger med jordbær og to kartongar med fløte. Eg hadde eplekake og krem, så her blei det "festmåltid". HBO kom og målte sukkeret til Nils, det var nokså høgt til tross for at han berre så vidt hadde smakt på godsakene.
Etter at gjestane var reiste, sette eg på oppvaskmaskina, tørketrommelen og hengde klesvask på snora. Nils skulle sjå fotball, men det kan hende han sovnar litt, og det gjer berre godt. Han hadde gode dagar først i veka, no har det vore ein liten nedtur, men slik er det berre.
Eg har ikkje vore ute for ei dør i dag, så det har vore smått med mosjon. Tek meg kanskje ein liten tur. Kanskje.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...