fredag, oktober 13, 2017

Dagbok 2017: 13.oktober

Klokka er 19.30, temperaturen er + 14 grader og det regnar. Det hard et for så vidt gjort i heile dag, så eg har ikkje vore lenger enn til postkassa.
Nils var som vanleg sløv og slapp på føremiddagen, og slappa av og sov for det meste. Han kvikna til etter kvart, men ville ikkje ha middag før klokka 15.00. Og han må få det som han vil.
Eg fekk vaska "rundt" og rydda kjøkkenet før han stod opp, elles har eg ikkje gjort mykje i dag. Sat og strikka litt med lydbok på øyret mens Nils sov.
Erlend ringde og spurde og dei kunne komme på besøk. Ingeborg, Eirik og Erlend kom rett etter at HBO hadde vore her. Amanda var i Ulsteinvik så ho var ikkje med, men ho skal no ikkje reise att slik som dei to eldste. Ingeborg og Eirik reiser tilbake til Oslo og Trondheim allereie på sundag. Det er kjekt at dei tek seg tid til å besøke oss. Nils hadde tatt to "kvikkisar" før dei kom, så han var i storslag. Eg var litt redd for at han overanstrengte seg, men det gjekk visst bra.
Elles ringde HBO, så vi fekk resultatet av blodprøvene, dei var om lag som sist. Legen vil komme heim til oss i staden for at Nils skal møte opp å legesenteret. Det er fint.
Elles har eg ikkje så mykje å berette i dag. Eg håper på betre vêr sidan eg enno har mykje att å gjere ute. Reknar med at Solveig og Øystein kjem att i løpet av helga, og kanskje har dei Audun med seg.
No blir det vel TV og strikketøy resten av kvelden.
Ønsker alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...