onsdag, september 13, 2017

Dagbok 2017: 13.september




Klokka er 1945, temperaturen ute er + 13 grader C. Det har stort sett vore skya opphaldsvêr i dag, med ei og anna regnbyge innimellom. 
I går kveld verkte eg i heile kroppen, så eg tok på meg ulltrøye og låg med den i natt, det varde ei stund før eg sovna, så eg var ikkje oppe i gryotta i dag. Verkte i dag også, men det hjelpte å bevege seg.
Eg har lurt litt på kvifor eg har verkt i høgre armen, eg plar aldri ha vondt i armane, berre i beina. Så kom eg på at eg har saga nokså mykje i det siste, og det er uvant arbeid for meg. Men vondt skal vondt fordrive, så eg sette i gang å sage ned skjelettet av rosebuska. Etter kvart saga eg "stammane " opp til ved. Det har vore dagens prosjekt.
No er det stort sett berre rota att, og Nils meinte at viss eg køyrde spettet ned i jorda, kunne eg vippe opp rota. Beklager, eg har gjort både det eine og det andre denne sommaren, men no synest eg han overvurderer meg.
Det har gått bra med Nils i dag, han har tatt nokre smertestillande tablettar som han har hatt liggande og då er det ikkje så vondt i hofta. Han har hatt litt betre appetitt også; i dag åt han fiskebollar i kvit saus til middag. Eg hamstra inn slike små "halvboksar" for ei stund tilbake, og det er akkurat passeleg mykje til oss to. Vi har hatt ein fin dag i dag. Han har sove middag, eg var ute og rydda opp litt. Elles går det i litt husarbeid og litt TV etc. Dagane fell ikkje lange-snarare tvert imot.
I morgon skal eg på pensjonistmøte (Ca !6.00-18.30), og eg må vel også nedover og dekke bord før middag. Til møtet sit eg på med Marit. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 16.april

  Dette bildet er frå i fjor, men trappa ser likeins ut i dag og eg har gått dei 43 trinna i dag også. Klokka er no 16.04, temperaturen er +...