mandag, september 11, 2017

Dagbok 2017: 11.september



Klokka er 19.25, temperaturen er + 15 grader, og det har vore overskya i heile dag. Somme gonger har sola kome gjennom, men vi har også hatt regnbyger.
I dag hadde eg avtale med Marit om at vi skulle handle i lag, og eg skulle stemme. Vi skulle ta laust klokka 11.00, men det vart litt før.
Nils har ikkje vore i form siste dagane, og han var ikkje betre i dag, så han ville ligge i senga til eg kom heim att. Det var det tryggaste for meg også. Han åt litt til frokost etter at han hadde tatt tablettane sine.
Først var vi ned på kulturhuset, så eg fekk stemme. Det gjekk fort og greitt. 
Så var det Coop Extra i Furene. Eg skulle som vanleg ikkje ha noko særleg , men enda opp med full korg. Då vi kom heim og eg hadde bore ned varene, sakna eg handveska mi. Marit kom ut og låste opp att bilen, men nei! Mens vi stod der ringde mobilen min, det var kassadama på Coop som spurde om eg sakna ei veske. Snille Marit kjørte bort att i Furene for andre gong, såpass eg fekk att veska.
Nils kom seg ut or senga til slutt, med mykje bal og smerter i hofta. Eg spurde om vi skulle ringe til Solfrid kreftkoordinator, men det ville han ikkje gjere. Vi kunne vente til i morgon. Men før HBO-en kom, fekk vi melding frå Solfrid om at ho ville komme på besøk i morgon klokka 11.00-viss det passa. Det passa.
Nils er slapp, litt kvalm og har dårleg appetitt, men litt har han ete og no ser han fotball på TV. Om det blir så lang val-vake på oss torer eg ikkje å seie.
Eg har ikkje gjort noko utearbeid i dag, men eg har fått bytta på sengene og vaska soverommet, lagt i hop klede og stroke etc. etc.
VI har utruleg mykje opalplommer i år, men det er berre ei og anna som er skikkelig god. No ser vi fram til at Victoriaplommene skal modne, dei er kjempestore! Det Victoriatreet planta vi for nokre få år sidan, og vi har hatt gartnar til å beskjere det, men siste par åra har han ikkje vore her, så treet er ikkje som det skal vere. No må eg lære meg den kunsten også, trur eg. Greinene heng heilt ned på marka.
I dag er det 9.11-også ein dag å hugse.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...