fredag, april 21, 2017

Dagbok 2017: 21.april

Klokka er 22.20, temperaturen + 2 grader. Vêret i dag har vore litt spesielt; den eine haglbyga har avløyst den andre, og innimellom har det regna. Ikkje rart ein held seg inne.
Eg brukte det meste av føremiddagen til å vaske og rydde. Det vart ikkje støvsuga i dag, så det får eg ta ein annan gong.
Etter at vi hadde ete lunsj vart eg så trøtt at eg sovna i stolen, men då eg livna til att, strikka eg ferdig ein lest.
Solveig kom før klokka var 17.30 og vi gjorde unna helgehandelen på Spar her i Ørsta. Eg passa på å hamstre tunge ting, for treng eg berre noko lite kan eg gå på beina ned på Kiwi.
Nils har vore tolleg bra i dag, men ikkje i storform. Den eine plaga avløyser den andre, men han går no på føtene, og er stort sett "oppegåande", eller sit i godstolen sin. Han har vore heime i tre veker samanhengande no, berre det er ein vinn-vinn situasjon.
Det blir mykje TV både på han og meg slik stoda er, og heldigvis er det mykje som interesserer. Det er sjølvsagt stussleg for han å ikkje kome seg nokon stad, men han er ikkje i form til bilturar. Slik går dagane våre, og dei går fort.
I dag er det igjen på tide å ønske alle ei GOD HELG

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...