fredag, juni 24, 2016

Dagbok 2016: 24.juni


Klokka er 19.30, temperaturen ute er+ 17 grader og det har vore ein fin dag. Ikkje så mykje sol, men veldig behagelig temperatur. Og opplett.
Det beste av alt er at Nils har vore i bra form i dag, han har til og med vore ute og slått plen.
Eg plagast med hofta mi, så eg har ikkje fått gjort så mykje som eg har lyst til. Før middag vaska eg bad og kjøkken til helga, og så var eg ute i hagen og klipte med kantklipparen. Det er den slimposebetennelsen som melder seg når eg er i litt aktivitet. Må vel kontakte ei av fysioterapeutane som har spesialisert seg på behandling av slike plager.
Etter lunsj måtte eg legge meg på sofaen ei god stund, men så var eg ute og klipte plen etterpå. I dag delte Nils og eg skråninga mellom oss og klipte bio. For første gong i år var der faktisk gras. Det gjorde seg med regn og gjødsel! Middagen blei lettvint; pølser og brød
No i kveldinga var vi ute og prata med naboar, dei saknar Nils i gata, for det er han som plar vere ute - til vanleg.
No vil eg ønske alle ei god helg. I dag er det Einar som har fødselsdag. Det er 29 år sidan eg vart bestemor for første gong.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...